top of page
GEITPANGOLIN.jpg

Dit eigen project begon met het idee om een boek te maken voor kinderen. Vooral voor kinderen die een beetje anders zijn en het lastig vinden om een eigen identiteit te vinden. Ook is het boek geschikt voor grotere kinderen en het kan door volwassenen worden voorgelezen en gelezen. Eigenlijk is het boek voor iedereen die een beetje anders is. Omdat er vreemde dieren in het verhaal voorkomen is het ook een interessant boek voor kinderen die van dieren houden. Gekke geit vindt het maar vreemd om anders te zijn. Roze strepen..wie heeft dat nou?

Door op avontuur te gaan komt de geit allemaal vreemde dieren tegen die wel blij zijn met zichzelf. Door het boek heen ervaart de geit dat anders zijn nog geeneens zo gek is. Het is een wonder de geit is eigenlijk gewoon bijzonder.

 

BOEK GEKKE GEIT

BOEK OUT OF SILENCE

CELINE /// CHOREOGRAAF

Een bijzondere artistieke samenwerking vormt de basis voor het boek ‘Out of Silence’ (Choreografie en gedichten: Celine Gimbère, Videostills: Susan de Kruiff).
 
De vrijheid de sfeer van ‘Authentic Movement’ in een boek te vangen was een uitdaging. De doorlopende pagina’s d.m.v. japanse bindwijze, de verschillende papiersoorten en de afgewogen opeenvolging van de videostills en gedichten zorgen voor een totaalbeleving.

Op de binnenzijden van de pagina’s is een beeldende reactie in de vorm van een vloeiend lijnenspel.

Het boek ‘Out of Silence’ is in eigen beheer uitgegeven.

 

BOEK VLEUGELS VAN SCHADUW

Een spannend project voor leerlingen van groep 7 en 8,

als aanloop van de kinderboekenweek. Een project ter bevordering van de bekendheid van de Bibliotheken

voor leerlingen. Middels geheime post, website en een spannend boek kregen ze aanwijzigen om een groot raadsel op te lossen.

 

bottom of page